Skip to main content

Bestill premium settet til Puer Fons med 30% rabatt

BESTILL NÅ - KUN 1390,-

Verdi 499,-

Puer Fons Serum

Puer Fons Serum er et innovativt dermokosmetisk anti-rynke serum som er laget for å passe inn i din daglige hudpleie-rutine og er for alle hudtyper – til og med sensitiv hud.

Hyaluronsyre  Lipopeptide  Proteiner 

Verdi 599,-

Puer Fons Beauty Sticks

Puer Fons Beauty Sticks er et unikt «all-in-one» skjønnhetsprodukt som er fullspekket med gode ingredienser som Vitamin C, Kollagen type 1 og 2, Hyaluronsyre og Betakaroten.

Det finnes ikke lignende produkt på markedet med en slik sammensetning av kvalitetsråvarer til denne prisen! Innholdet og ingrediensmengden gjør dette produktet til noe helt for seg selv.

Collagen    Hyaluronsyre   Betakaroten   Vit C. 

Verdi 499,-

Puer Fons Mastiha Detox

Detoxing er en essensiell metode for å hjelpe kroppen å kvitte seg med toksiner som akkumuleres gjennom vårt daglige liv gjennom mat, drikke, og luftforurensning. Å gjennomføre en detox-kur gir kroppen muligheten til å effektivt eliminere disse giftstoffene, som igjen resulterer i at kroppen kan utføre sine funksjoner på en optimal måte.

Puer Fons skiller seg ut som en eksklusiv distributør av den ettertraktede Mastiks Harpiks, som er en høyt ansett råvare rett fra den pittoreske greske øya Khios.

Chios Mastiha   Melketistel   Artisjok ekstrakt   Dandelion   Burdock  Vitaminer  Mineraler

Er du klar for å gi huden din en glødende oppgradering? Prøv nå i 60 dager med 30% rabatt!

BESTILL NÅ - KUN 1390,-

Bestill hele settet
til 60 dagers bruk

Nyt 60 dager til en spesialpris på NOK 1390, med en frakt- og håndteringsavgift på NOK 39,50.