Skip to main content

Øk hudens elastisitet og få en glattere hud med Puer Fons Beauty Sticks

Puer Fons Beauty sticks er et “all-in-one” skjønnhetsprodukt som er fullspekket med gode ingredienser som Vitamin C, Kollagen type 1 og 2, Hyaluronsyre og Betakaroten.

BESTILL

Beauty Sticks

Kun 79,- som ny medlem

Beauty sticks hjelper med å øke hudens elastisitet og gir en fin og naturlig glatt hud og jevner ut fine linjer.
Brukere merker ofte en forbedring i hudens mykhet, fuktighet, hudfarge, utseende, samt forbedring i hårvekst og kvaliteten på håret og neglene.

Hva er kollagen?

Kollagen type 1 viser forbedring av tetthet. Den omfatter alle organene våre og er en viktig komponent i leddbånd, sener, bein, muskelfibre, blodkar, arrvev, øyne, tenner – og også i håret, huden og neglene. Kollagen type 2 viser økt hudhydrering. Det er hovedkomponenten i all brusk som finnes i kroppen hos mennesker og dyr. Det er denne typen kollagen som gir brusk elastisitet og som støtter opp om leddene våre. Derfor er den så viktig for å holde kroppen vår myk og smidig!

Når vi blir eldre, mister huden sin biologiske evne til å produsere kollagen og elastin. Kollagen og elastin gjør huden fast og elastisk. Samtidig øker sammenbruddet av bindevev.

Som et resultat blir huden tynnere og løsere, blodkar er innsnevret og huden blir mer blek – og mister sin glød! Man bør starte allerede i 30-årsalderen for å forebygge rynker. Da synker nemlig kollagennivået i kroppen/huden. Beauty Sticks både forebygger og reduserer rynker. Å eldes, er å miste kollagen.

Når vi blir eldre, mister huden sin biologiske evne til å produsere kollagen og elastin. Kollagen og elastin gjør huden fast og elastisk. Samtidig øker sammenbruddet av bindevev.

BEAUTYSTICKS

Hvorfor er hyaluronsyre så bra for huden din?

Hvis huden din er tilstrekkelig hydrert, føles den supermyk og fyldig, og ser så mye mer strålende ut.
Nyere forskning tyder på at hyaluronsyre også har antioksidantegenskaper, noe som betyr at den kan fungere som et skjold mot frie radikaler vi ikke har kontroll over, som forurensning og andre aggressorer.

Når huden din er hydrert, vises linjer og
rynker (selv de dypere) mindre, så etter fylte 30 er det en flott påfylling for din aldrende hud.

BESTILL BEAUTY STICKS

Øk hudens elastisitet og få en glattere hud nå med Beauty Sticks

Det finnes ikke et lignende produkt på markedet med en slik sammensetning av kvalitetsråvarer til denne prisen! Innholdet og ingrediens mengden gjør dette produktet til noe helt for seg selv.
Pulveret kan blandes i all valgfri drikke.

BESTILL

Medlemstilbud

Beauty Sticks +

Få med 1x Serum på kjøpet i din andre forsendelse(verdi 499,-).

599,- NOK

Medlemspris NOK 79,-

  • Vi har gleden av å invitere deg til å teste  Beauty Sticks + du betaler kun 79,- i leveringsomkostninger.
  • Spesialtilbud kan bare brukes en gang i løpet av 12 måneder.
  • Som medlem får du 20% rabatt på alle fremtidige forsendelser.
  • Som medlem får du 1x Serum på kjøpet i din andre forsendelse(verdi 499,-).
  • En ny pakke sendes hver 3. måned og du kan avslutte når som helst uten ekstra kostnad eller binding.
  • 14 dagers full angrerett

Bestill nå

Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice kundeservice@puerfons.no. Siste frist-dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 599. Fraktkostnader: kr 79 tilkommer hver sending.
Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker. Den inneholder 3 esker = 90 dagers bruk. Totalpris per forsendelse inkl. frakt er kr 1516 (dette tilsvarer kun kr 505,- pr. boks/mnd). Deretter mottar du videre forsendelser hver 90.dag med 20% rabatt. Abonnementet løpes til det sies opp.Du tar selv kontakt for å endre eller stoppe ditt abonnement