Skip to main content

Rens kroppen din med vår Mastiha detox

Detoxing er en essensiell metode for å hjelpe kroppen å kvitte seg med toksiner som akkumuleres gjennom vårt daglige liv gjennom mat, drikke, og luftforurensning.

BESTILL NÅ

Mastiha Detox

Teste Mastiha Detox  i 30 dager og du betaler kun 79,- i leveringsomkostninger.

BESTILL NÅ

Å gjennomføre en detox-kur gir kroppen muligheten til å effektivt eliminere disse giftstoffene, som igjen resulterer i at kroppen kan utføre sine funksjoner på en optimal måte.

Mastiks Harpiks

Puer Fons skiller seg ut som en eksklusiv distributør av den ettertraktede Mastiks Harpiks, som er en høyt ansett råvare rett fra den pittoreske greske øya Khios.

Mastiha treet som basis

Vår Mastiha detox har sevje fra Mastiha treet som basis. Fordi vi elsker denne ingrediensen, passer vi også på å ta godt vare på trærne som finnes på den greske øya Chios.

Mastiha-treet er verdsatt for sin harpiks, kalt mastiha eller mastikk, som har ulike tradisjonelle og kommersielle bruksområder. Mastiha har blitt brukt i tradisjonell medisin for sine potensielle helsemessige fordeler. Det antas å ha antibakterielle, anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper.

Mastiha tyggegummi har blitt brukt for å fremme oral helse og friske opp pusten. Det har også blitt brukt i tradisjonelle rettsmidler for fordøyelsesproblemer, som magesår og fordøyelsesbesvær.

Rens kroppen din nå med Puer Fons Mastiha Detox for kun 79,- for 30 dagers bruk

Detoxing er en essensiell metode for å hjelpe kroppen å kvitte seg med toksiner som akkumuleres gjennom vårt daglige liv gjennom mat, drikke, og luftforurensning. Å gjennomføre en detox-kur gir kroppen muligheten til å effektivt eliminere disse giftstoffene, som igjen resulterer i at kroppen kan utføre sine funksjoner på en optimal måte.

BESTILL NÅ

Prøv Detox
i 30 dager (2 esker)

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Detox Mastiha i 30 dager og du betaler kun 79,- i leveringsomkostninger. Det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!

BESTILL NÅ
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice (mailto:post@puerfons.no). Siste frist-dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 499 for 15 dagers bruk(1- eske). Fraktkostnader: kr 79 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.
Den inneholder 2 esker = 30 dagers bruk. Totalpris per forsendelse inkl. frakt er kr 877 (dette tilsvarer kun kr 438,5,- pr. måned). Deretter mottar du videre forsendelser hver 30. dag med 20% rabatt.