Puer Fons Beauty Sticks

kr 599,00

På lager
SKU
PF200

Puer Fons Beauty Sticks er et kollagen pulver med en mild smak av appelsin, som blandes ut i mat eller drikke og brukes rutinemessig.

• Kan gi økt spenst og elastisitet i huden
• Gir glattere hud og mindre dype rynker og linjer
• Har dokumentert effekt på rynker og cellulitter

(390.00 BPR)
Abonnementsdetaljer

Puer Fons Beauty Sticks

Kroppen vår er så godt sammensatt at når man ikke får i seg nok vitaminer og mineraler, kan man se det på blant annet hud, hår og negler. Når det først begynner å vises kan det gjerne ta lang tid før du får tilbake elastisitet og glød. Derfor er det viktig å vedlikeholde vitamin-og mineralnivåene i kroppen.
Puer Fons Beauty Sticks inneholder en unik og dokumentert kombinasjon av både type 1 og type 2 kollagen. Kollagen er det viktigste proteinet vi har i bindevev, brusk og hud. Kollagen kan utgjøre så mye som 30% av kroppens og 75% av hudens proteinmengde.

• Bidrar til økt spenst og elastisitet i huden
• Gir glattere hud med mindre dype rynker og linjer
• Har dokumentert effekt på rynker og cellulitter

Puer Fons Beauty Sticks inneholder vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for bruskens normale funksjon.
En av de viktigste ingrediensene i Puer Fons Beauty Sticks er hyaluronsyre, bindevevet i huden inneholder store mengder av dette. Hyaluronsyre fungerer som smøremiddel og gir huden form, volum og øker evnen til å beholde fuktighet. Mengden hyaluronsyre minker med alderen. Resultatet er volumtap i huden og påfølgende dannelse av rynker og andre tegn på aldring.

Hvorfor er Hyaluronsyre så bra for huden din? Hvis huden din er tilstrekkelig hydrert, føles den veldig myk, og ser frisk og glødene ut. Nylig forskning tyder på at hyaluronsyre også har antioksidantegenskaper, noe som betyr at det kan virke som et skjold mot frie radikaler vi ikke har kontroll over, som forurensning og andre aggressorer. Når huden din er hydrert, vil linjer og rynker (selv de dypere) vises redusert.

I hver stick får du i deg 15 mg betakaroten, som er et fargestoff som lagres i huden, og gir deg en fantastisk sommerglød året rundt. Betakaroten farger underhudsfettet og omdannes til vitamin A som bidrar til å beskytte hudcellene mot skader.

 

 

 

Mer informasjon
BPR 390
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Puer Fons Beauty Sticks
Din vurdering:

Abonnementsbeskrivelse :

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!