Virkningsfullt, naturlig og bærekraftig

 

Initiativet og ideen bakom dette prosjektet, samt våre produkter, begynte med styreleder Jan Johansen tilbake på nittitallet. Hans mor ble syk og familien opplevde en frustrerende situasjon der leger og helsesystemet i Norge ikke kunne hjelpe på alle områder, da de ikke hadde kunnskap eller innsikt om ernæring. Dette plantet et frø, en tanke og startet en enorm interesse hos Jan for å engasjere seg i helse, ernæring og kosttilskudd. Hans suksess som grunder, har ledet ham til engasjementet der Puer Fons er et av hans seneste prosjekter.
 
Vi i Puer Fons er stolte av å stå bak spennende og markedsledende produkter der kundene vil få noe mer enn bare hudpleie og velvære. Produktene våre er stappfulle av kvalitetsingredienser fra hele verden. Våre ingredienser kommer direkte fra naturen, ønsker vi derfor også å gi noe tilbake til jorda. Mastiha treet er vår grunnstein, og fra røttene i Chios skapte vi sammen med menneskene der nede et unikt produkt som verden ikke har sett maken til. Som Ambassadør får du også muligheten til å få adoptere ett slikt tre, samt være med på våre reiser ned til Chios. Våre samarbeidspartnere er mennesker som arbeider med miljøprosjekter, som snur deres egen verden opp ned for å ta vare på miljøet. Dette er mennesker vi tror på, og mennesker som vi ønsker å ha med i vårt prosjekt.
 
I Puer Fons er vi opptatt av skjønnhet, som starter på innsiden. Vi ønsker å bidra med fantastiske produkter, veiledning til suksess samt en opplevelse for livet!
 
Hvis du er usikker på hvilke produkter som passer for deg, ta kontakt med en av våre dyktige Ambassadører for utfyllende informasjon. Sammen skal vi finne produkter som passer deg helt perfekt.

 

Bestselgere